You have completed 0% of this survey
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Önkéntesek körében végzett felmérés

Kedves Önkéntesünk!

A Faludi Ferenc Jezsuita Akadémián belül induló Jezsuita Önkéntes Központ felmérést készít a jezsuita műveinkben/egységeinkben folyó legkülönbözőbb szintű és sokféle területet érintő önkéntes tevékenységekről, azok folyamatairól és az önkénteseinkről. Ez segít abban, hogy az Önkéntes Központ képet kaphasson a Rendtartományunkon belüli aktív önkéntességről, a felmerülő igényekről és esetleges kihívásokról annak érdekében, hogy célzott támogatást nyújthasson mind a fogadó műveink számára, mind pedig az Önök, a bennünket megtisztelő önkéntesek számára.

Jelen kérdőív segítségével az önkéntességgel kapcsolatos tapasztalatokat szeretnénk felmérni azok körében, akik önkénteskedtek valamely jezsuita intézményünkben. A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe. A kérdőív kitöltése és kiértékelése anonim módon történik.

Hálásan köszönjük, hogy válaszadásával segíti a Jezsuita Önkéntes Központ munkáját!